Kiválasztott hír:


Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnereink!



Ács Város Önkormányzata a beérkezett kérelmek, valamint saját igényeit figyelembe véve egyszerűsített eljárásban módosítja Ács Város hatályos Településrendezési Tervét.



A módosítási eljárás során célunk a teljeskörű tájékoztatás biztosítása, a lakosság és a partnereink véleményének megismerése, melynek céljából a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 65.§ (3) bekezdése alapján



2024. április 10.-én (szerdán) 10°° órától



LAKOSSÁGI FÓRUMOT

tartunk.



Helyszíne: Ácsi Polgármesteri Hivatal nagyterme



A véleményezési dokumentációk előzetesen megtekinthetők Ács Város honlapján, továbbá az Ácsi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében, a Műszaki Irodában (2941 Ács, Gyár u. 23.).



Ács Város honlapján az Önkormányzat fül, Koncepciók, tervek menüpontja alatt érhető el a véleményezési anyag, Ács Város Településrendezési Terv módosítása véleményezés 2024. február elnevezéssel.



Elérhető a fenti helyen továbbá a módosítási dokumentációhoz kapcsolódó Települési Környezeti Értékelés, valamint a Tájrendezési megalapozó vizsgálat és javaslat elnevezésű dokumentumok is.



http ://www.acs-varos .hu/acs koncepcio.php



Kérem, hogy juttassák el Önkormányzatunkhoz a tervmódosításhoz kapcsolódó észrevételeiket az alábbi módok egyikén:



• személyesen a lakossági fórumon



• valamint legkésőbb a fórumot követő 5 napon belül írásban az epiteszet@acs varos .hu elektronikus címre, vagy postai úton Ács Város Önkormányzatának címezve a 2941 Ács, Gyár u. 23. sz. alatti címre, illetve online az E-tér felületen.