Komárom és Környéke Önkormányzati Társulás portál

Bábolna - köszöntő

Bábolna kezdőoldala
www.babolna.hu

Általános információk
Település történet
Látnivalók
Elhelyezkedés
Testvér települések


Alapadatok


Bábolna


Kedves Olvasó!

Bábolna Város polgármestere Sok szeretettel köszöntöm Önt Bábolnán, Komárom-Esztergom megye gyönyörű természeti környezetű kisvárosában. Településünk gyökerei egészen a XIII. századig vezethetők vissza, de Bábolnát a világ leginkább a XIX.-XX. századi mezőgazdaságáról és a lótenyésztéséről ismeri.

Bábolna vonzereje azonban nemcsak a Ménesbirtok történelmi szépségében, az arborétum nyugalmában, de legfőképpen az itt élő emberek vendégszeretetében rejlik. Városunkban járva, ha teheti, tegyen egy sétát Bábolnán, tekintse meg műemlékeinket, látnivalóinkat. Ismerje meg kisvárosunk dolgos lakóit és kapcsolódjon ki programjainkon - a Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyen, a Kukorica Fesztiválon vagy akár a Nemzetközi Gazdanapokon. Bízom benne, hogy az itt eltöltött idő maradandó élményt jelent az Ön számára, nekünk pedig hamarosan abban a szerencsében lesz részünk, hogy ismét felkeresi városunkat, és mi ismerősként, barátként köszönthetjük Önt Bábolnán.

Bábolna valamennyi polgára nevében,

Tisztelettel:

dr. Horváth Klára

polgármester

 

| Statisztika | Honlap térkép | Adatvédelem | Honlap: Musitz Balázs, Komárom Város Polgármesteri Hivatala | javasolt felbontás:1024 * 768