Komárom és Környéke Önkormányzati Társulás portál

Online: 9
2039739 látogatás

Nagyigmánd - vendéglátóhelyek

Nagyigmánd kezdőoldala
www.nagyigmand.hu

Hírek
Hirdetmények
A hónap rendezvényei
Eseménynaptár


Köszöntő
Település történet
Látnivalók
Elhelyezkedés
Testvér települések


Elérhetőségek
Ügyfélfogadási idők


Képviselő-testület
Bizottságok
Pályázatok


Vendéglátóhelyek
Szállás


Oktatási intézmények
Szociális intézmények
Egészségügyi intézmények

Nagyigmánd - Szök?kút


Kávéház

A nagyigmándi Kávéház kellemes, hangulatos környezetet nyújt baráti társaságoknak és minden vendégének. Legyen szó születésnapról, vagy csak egy egyszerű beszélgetésről, a Kávéház remek hely az összejövetelre. Sütemény és fagylalt is kapható, valamint széles italkínálat várja az ide betérőket. Nyári időszakban a teraszról kitűnő kilátás nyílik a Hősök-terére.

Nyitva tartás:
H - CS 8:00 - 12:00
P - V 10:00 - 04:00
Információ: Fülöp Zsolt
Telefon: 06/34-356-979


Vadász Csárda

A nagyigmándi Vadász Csárda a Győri út mellett található. A hangulatosan felújított csárda kerthelyiséggel, bográcsozási lehetőséggel, szalonnasütő hellyel várja vendégeit. Emellett konyhája kitűnően visszaadja a magyar gasztronómia híres ízvilágát, hiszen magyaros ételekkel és széles italkínálattal várják a hozzájuk betérő vendégeket. Lehetőség nyílik családi, baráti rendezvények lebonyolítására is.

Nyitva tartás:
H - V 6:00 - 21:00


Vígmolnár Étterem

A közelmúltban nyitotta meg a vendégek előtt az újjávarázsolt, megszépült Vígmolnár éttermet Molnár György, Nagyigmánd legrangosabb vendéglátósa, aki elmondta, hogy a megújult vendéglőben üzleti események rendezését és vállalják, ezen felül menüs étkeztetésre is van lehetőség, még elvitelre is. A Nagyigmánd központjában elhelyezkedő étterem hazai és nemzetközi ízekkel fogadja a hozzá betérőket, valamint vállalja esküvők, rendezvények szervezését és lebonyolítását 150-200 fő-ig. Hétvégeken élő zene, nyáron pedig hangulatos kerthelység szolgálja a kellemes kikapcsolódást.

A Vígmolnár Étterem minden nap 10-24-ig várja kedves vendégeit.

Nyitva tartás:
H - V 10:00 - 24:00
Információ és helyfoglalás: Molnár György
Telefon:
06/34-356-286
06/20-924-0967
| Statisztika | Honlap térkép | Adatvédelem | Honlap: Musitz Balázs, Komárom Város Polgármesteri Hivatala | javasolt felbontás:1024 * 768