Komárom és Környéke Önkormányzati Társulás portál

Kistérségi hírek
Almásfüzitő
Ács
Bana
Bábolna
Csém
Kisigmánd
Komárom
Mocsa
Nagyigmánd


Telephelyek


Ismertető
Keresés
Böngészés
Regisztráció
Belépés


Feladás és böngészés
Keresés
Hirdetés törlése


Almásfüzitő
Komárom
Nagyigmánd
magyarorszag.hu
Katasztrófavédelem
Ebrendészet

Nagyigmánd - I. világháborús emlékmű

Komárom - Református templom2010.07.14.
Társulási ülés

Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás 2010. július 27-én (kedd)  a komáromi Polgármesteri Hivatal nagytermében tartja soron következő társulási ülését.
A napirendi pontokról vagy a hírhez csatolt dokumentumból, vagy honlapunk "Kistérségi szervezet / ülések" menüpontjának választásával tájékozódhat.


 

2010.06.11.
Fórum a komáromi és kisbéri kistérség vállalkozói számára

2010. június 8-án a megyében 3. állomásként Komáromban a komáromi és kisbéri kistérség vállalkozói számára tájékozató fórumot rendeztek. A 10 órakor kezdődő fórumon a rendező KDRFÜ ÚMPONT Hálózatának koordinátorai illetve a közreműködő ÁFSZ munkatársa tájékoztatta a megjelent vállalkozók képviselőit. Az előadás első részében Baglyas Zsuzsanna komáromi kistérségi koordinátor az ÚMFT GOP illetve a támogatott hitellehetőségeket mutatta be, míg a fórum második részében Deák Anita kisbéri kistérségi koordinátor tájékoztatott a regionális (KDOP) és energetikai pályázati lehetőségekről. A rendezvény zárásaként Katona József  KDRMK komáromi kirendeltségének vezetője „A munkaügyi szervezettől igényelhető foglalkoztatási támogatások” címmel tartotta meg tájékoztató előadását.


 

2010.06.11.
Tájékoztató fórum

2010. június 8-án 10 órai kezdettel Komáromban a vállalkozók számára tájékoztató fórum került megrendezésre. A fórumon a KDRFÜ ÚMPONT Hálózatának kistérségi koordinátorai és a közreműködő ÁFSZ munkatársa tájékoztatta a megjelent  kistérségi vállalkozók képviselőit. Az előadások keretében   Baglyas Zsuzsanna komáromi kistérségi koordinátor az ÚMFT Gazdaságfejlesztési Operatív Program jelenleg nyitott pályázati lehetőségeit illetve a támogatott hitellehetőségeket mutatta be. Deák Anita a  kisbéri kistérségi koordinátora  ismertette a Regionális Operatív Program I. prioritásának pályázati konstrukcióit illetve a KEOP keretében meghirdetett  energetikai pályázati lehetőségeket. Katona József  KDRMK komáromi kirendeltségének vezetője a vállalkozói fórum zárásaként „ A munkaügyi szervezettől igényelhető foglalkoztatási támogatások” címmel tartotta meg tájékoztató előadását.


 

2010.06.10.
Diszkrimináció elleni küzdelem

A társadalom szél es rétegeit érintő szolgáltatást indított útjára az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) 2009. szeptember 1-jén. A TÁMOP 5.5.5 program keretében megvalósuló "Diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és a hatósági munka erősítése" című projektjének keretében 20 egyenlő bánásmód referens várja a panaszosokat szeptember elejétől az összes megyében, valamint Budapesten

Kapcsolódó letölthető dokumentum


 

2010.06.08.
Társulási ülés

Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás 2010. június 23-án (szerda)  a komáromi Polgármesteri Hivatal nagytermében tartja soron következő társulási ülését.
A napirendi pontokról vagy a hírhez csatolt dokumentumból, vagy honlapunk "Kistérségi szervezet / ülések" menüpontjának választásával tájékozódhat.

Kapcsolódó letölthető dokumentum


 További oldalak:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
| Statisztika | Honlap térkép | Adatvédelem | Honlap: Musitz Balázs, Komárom Város Polgármesteri Hivatala | javasolt felbontás:1024 * 768