Komárom és Környéke Önkormányzati Társulás portál

Komárom - hírek

Komárom kezdőoldala
www.komarom.hu

Hírek
Hirdetmények
A hónap rendezvényei
Eseménynaptár


Köszöntő
Település történet
Látnivalók
Elhelyezkedés
Népesség
Testvérvárosok


Alapadatok
Elérhetőségek
Osztályok, dolgozók
Ügyfélfogadási idők


Képviselő-testület
Bizottságok
Testületi ülés
Meghívó, előterjesztések
Rendeletek
Jegyzőkönyvek
Határozatok
Önkormányzati szerződések
Közbeszerzések
Pályázatok


Étterem
Szállás
Múzeum
Gyógyfürdő
Monostori Erőd


Intézmények
Egészségügy
Helyi adók

Komárom - Petőfi Iskola


2021. 04. 27.
A Komáromi Jenny's Fitness Sportegyesület sikere Hódmezővásárhelyen

Az újonnan megalakult Komáromi Jenny's Fitness Sportegyesület is részt vett a Fit Kid II. osztály egyéni és csapat versenyen április 24-én Hódmezővásárhelyen. Az egyesületet 7 versenyző képviselte.

Az országos megmérettetésen az egyesület legfiatalabb versenyzője, Jekker Hanna a dobogó legfelső fokára állhatott.

Lőrincz Letícia, Vigh Fanni és Lidák Luca egy nagyon népes mezőnyben a középmezőnyben végeztek az egyéni gyakorlatukkal. Jekker Hanna és Lőrincz Letícia duó-ja a 4.helyen végzett. Vigh Fanni és Lidák Luca duó-ja egy szintén népes mezőnyben a 9.helyen végzett. Csüllög Csenge, Mikite Lilla és Takács Elizabet triója a 10. lett.

Legközelebb a III. osztályos - DANCE - versenyzőkkel május 8-án Budapestre utaznak, ahol 5 egyéni versenyző fogja megmérettetni magát. Edző és felkészítő: Erdős Jennifer.


2021. 04. 27.
Könnyed győzelem a visszavágón

Az NB II. női felnőtt bajnokság Észak-Nyugat csoport 18. fordulójában a SZESE Győr csapatát fogadtuk hazai pályán április 24-én. A mérkőzésen 15 gólos komáromi győzelem született!


Komárom VSE – SZESE Győr | 37:22 (22:15)

Komárom VSE: Liszkai, Bánfalvi – Milotai, Vajda 6 (1), Lennert, Szőts 2, Simsik 8, Brunczvik 1, Molnár, Szabó-Kovacsicz 13, Karalyos 2, Tarjányi 5, Pozsgai, Vörös, Velencei Renáta, Velencei Rebeka

SZESE Győr: Wunder – Vasvári-Tóth, Papp-Vígh 5 (2), Fehér 1, Farkas 1, Turi, Kamondi 1, Borsóné Nagy 1, Feix , Fábián 5, Pelles, Sándor 1, Németh Zs., Takács, Kelemen, Barta 7, Gál-Deschmann

A SZESE Győr csapatát fogadtuk hazai pályán a bajnokság 18. fordulójában. Az előző mérkőzés 7 gólos győzelemmel zárult. A mérkőzést egyik csapat sem kezdte igazán jól. A hazaiaknak nem sikerült megszilárdítani a védelmet és a mérkőzés kezdetén szinte a győri együttes minden támadásából betalált. Erre azonban nagyon gyorsan jött mindig a válasz. A lendületes lerohanás könnyű gólokat hozott és tiszta ziccereket. Ennek ellenére sikerült egy 4-5 gólos előnyt kiharcolni az ellenfél hibáit kihasználva. Az első játékrész végére jobban összeszedték magukat hölgyeink és a félidőre már egy magabiztosabb előnyt harcoltak ki. Félidő 22:15.

A második félidő a 7 gólos előny birtokában azonban sokkal jobban kezdődött, mint az első játékrész, azonban ebbe is rengeteg hiba beékelődött. A 45. percben már 10 gólos előny állt az eredményjelzőn. A magabiztos győzelem szellemében a lányoknak lehetőségük volt gyakorolni a 7-6 elleni játékot is. A végére 15 gólosra dagadt az előny, amivel magabiztos hazai és már a 17. győzelmüket alkották a Komárom VSE női felnőtt játékosai. Végeredmény 37:22.

Május elsején Győrben a Győri Audi ETO KC U22 csapat következik. Május 9-én vasárnap a Büki TK látogat városunkba, május 16-án a Pénzügyőr SE U22 ellen lépnek pályára a lányok idegenben. Május 23-án pedig a Celldömölki VSE ellen mérkőznek a Komárom VSE női felnőtt játékosai.


2021. 04. 26.
Komáromi Napok tortát készített Sztaracsek Ádám

Komáromi Napok tortát készített Sztaracsek Ádám.

Forrás: Komáromi Városmarketing Kft.


2021. 04. 26.
A kullancsokról, az általuk terjesztett betegségekről

A kullancsokról, az általuk terjesztett betegségekről, kezelésükről és természetesen a megelőzésről kérdeztük dr. Gordán Ildikó háziorvost.

Forrás: Komáromi Városmarketing Kft.


2021. 04. 26.
Fitkides sikerek az Országos II. osztályú Fitkid versenyen Hódmezővásárhelyen